در این جشن «اتوبوس شب »به کارگردانی کیومرث پوراحمد و «خون بازی»به کارگردانی رخشان بنی اعتماد به ترتیب با 4 و 3 برگزیده،بیشترین جوایز را به خود اختصاص دادند.
این مراسم کم حاشیه ترین و بدون ماجراترین جشن خانه سینما بود که البته پایان این مراسم باعث رستگاری آن شد.
اغلب هنرمندانی که به روی سن میرفتند، به اهدا یا دریافت جایزه بسنده میکردند، انگار قرار نبود حرفی بزنند، شاید نگرانی از تکرار پرگوییهای بعضی از سینماگران در سالهای گذشته باعث شده بود مسئولان برگزاری جشن،در این مورد به سینماگران تذکر بدهند.
یکی از نکات جالب توجه در این مراسم حضور حسین علیزاده و گروهش بود.این گروه با اجرای موسیقی سنتی در نیمه مراسم حال و هوای خاصی به آن دادند هر چند به اعتقاد بسیاری، برنامه این گروه بیش از حد طولانی شد و شکل یک کنسرت موسیقی را به خود گرفت.
آن چه بیش از همه در ذهن میهمانان یازدهمین جشن سینما ماندگار شد،دقایق پایانی مراسم بود. اجرای تصنیف «از خون جوانان وطن لاله دمیده، با صدای پرویز پرستویی و همراهی پیانوی سعید شهرام و در نهایت اجرای سرودای ایران با تنظیم سعید شهرام و مسعود بهنام (با اجرای جمشید مشایخی، داریوش ارجمند، رویا نونهالی، علیرضا خمسه، پژمان بازغی، حسن پورشیرازی، فقیهه سلطانی، پانتهآ بهرام، حمید جبلی، پرویز پرستویی، کورش تهامی، باران کوثری، مریلا زارعی) به همراه آتش بازی و مراسم نورافشانی هیجان انگیزترین بخش این مراسم بود که شور و حال خاصی به مراسم داد و پایانی به یاد ماندنی را برای آن رقم زد.
ایایران هم به صورت زنده و هم در قالب کلیپی ساخته سامان مقدم پخش شد.در ابتدای این مراسم پرویز پرستویی که خود اجرای مراسم را نیز برعهده داشت، بیانیه جشن را قرائت کرد.
در بخشی از این بیانیه آمده بود: سینما می تواند مرهم زخمهای تاریخی باشد، سینما می تواند رویای همه صادقان باشد، نان سفره ما از سینماست. تنها صنفی هستیم که بر یک سفره نشسته ایم، مراقب باشیم نمکدان را نشکنیم... سینما هم اکنون در رنج و بی اعتمادی می سوزد، بی اعتمادی گاهی در درون و عموما از بیرون خانه سینماست، باید چه در درون و چه در بیرون اعتمادسازی کنیم.
در ادامه مراسم، برندگان یازدهمین جشن بزرگ سینمای ایران معرفی شدند و بیژن محتشم، حمید جبلی، رویا نونهالی، فرهاد آییش، علی دهکردی، بهرام زند، سیروس ابراهیم زاده، شقایق فراهانی، مجید میرفخرایی، حسن پورشیرازی، امین تارخ، کامبیز دیرباز، ترانه علیدوستی،هانیه توسلی، عزت الله انتظامی، شهاب حسینی، جمشید مشایخی، مسعود کیمیایی، محمدرضا هنرمند، کامبوزیا پرتوی و رضا میرکریمیبرای اهدای جوایز برندگان به روی صحنه رفتند.
جالب توجه این که جشن خانه سینما نیز مانند جشنواره فیلم فجر یک فیلم دفاع مقدس را بهعنوان بهترین فیلم معرفی کرد.
اسامی برگزیدگان
تندیس بهترین فیلم کوتاه: عاطفه خادمالرضا (تنگ خالی ماهی)
دیپلم افتخار بهترین فیلم کوتاه: شهرام مکری (محدوده دایره)
تندیس بهترین چهرهپردازی: مهرداد میرکیانی (قاعده بازی)
تندیس بهترین جلوههای ویژه بصری: علاءالدین پژهان (پاداش سکوت)
تندیس بهترین جلوههای ویژه میدانی: محسن روزبهانی (روز سوم)
تندیس بهترین صدابرداری: یدالله نجفی (خونبازی)
تندیس بهترین صداگذاری و میکس: مسعود بهنام و حسین ابوالصدق (اتوبوس شب)
تندیس بهترین طراحی صحنه و لباس: ایرج رامینفر (پروندههاوانا)
تندیس بهترین موسیقی متن: کارن همایونفر (ژانیگهل)
تندیس بهترین تدوین: بهرام دهقانی و رضا شیروانی (پابرهنه در بهشت)
تندیس بهترین فیلمبرداری: حمید خضوعیابیانه (پابرهنه در بهشت)
تندیس بهترین نقش مکمل مرد: صابر ابر (مینای شهر خاموش)
تندیس بهترین بازیگر نقش مکمل زن: سیما تیرانداز (پاداش سکوت)
تندیس بهترین بازیگر نقش اول زن: باران کوثری (خونبازی)
تندیس بهترین بازیگر نقش اول مرد: خسرو شکیبایی (اتوبوس شب)
تندیس بهترین فیلمنامه: کیومرث پوراحمد و حبیب احمدزاده (اتوبوس شب)
تندیس بهترین کارگردانی: رخشان بنیاعتماد و محسن عبدالوهاب (خونبازی)
این جایزه توسط محمدرضا هنرمند و کامبوزیا پرتوی اهدا شد.
تندیس بهترین فیلم: مهدی همایونفر (اتوبوس شب).
در این مراسم، تعدادی از برندگان ازجمله سیما تیرانداز، ایرج رامینفر، حمید خضوعیابیانه، مهدی همایونفر، رخشان بنیاعتماد و محسن عبدالوهاب و علاءالدین پژهان غایب بودند.
گزارش 4 ماه فعالیت
پرستویی گزارشی از فعالیت خود را ارائه کرد و گفت: 4 ماه است به شکل پیگیر تمام امور مربوط به جشن خانه سینما را به عنوان دبیر جشن بر عهده دارم و حس می کنم با این کار خمس و زکاتم را به سینما داده ام، امشب شب سینما و شب خداحافظی با جشن یازدهم است. با رفاقت به سوی جشن دوازدهم برویم.